Εκθεση climatherm

Τυπώστε την πρόσκληση

climatherm

Εταιρεία

H ΒΙΔΟ-FERRO είναι μια ελληνική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής, κατασκευής βιδών και συναφών προϊόντων. Τα πρώτα της βήματα έγιναν το 1985 και η έδρα της βρίσκεται σε ένα ιδιόκτητο κτήριο 3000m2 στην περιοχή του Μοσχάτου από τα αδέλφια Γεώργιο και Αντώνιο Κωνσταντόπουλο.

Οι επιχειρηματικές μας ανησυχίες και ο έντονος ανταγωνισμός, σε συνδυασμό με σκληρή δουλειά υλοποίησαν ένα έργο ζωής. Δημιουργήσαμε μια υγιή, σύγχρονη επιχείρηση με εξέχουσα θέση στην αγορά.

Βασιζόμενοι αφενός στην 25ετή εμπειρία μας και αφετέρου στην καλή γνώση που διαθέτουμε για την αγορά, θέτουμε ως βασικό στόχο μας τη συνεχόμενη βελτίωση της ποιότητας, τη μείωση του κόστους των παραγόμενων προϊόντων καθώς και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, επιδιώκοντας την αξιοπιστία στην αγορά.

Έχοντας βαθιά γνώση του αντικειμένου και με απόλυτη συνειδητοποίηση της ανάγκης για διαρκή εκσυγχρονισμό της λειτουργίας παραγωγής, έχουμε επενδύσει σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό. Το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής αγοράς μας ανήκει. Παρόλα αυτά οι δραστηριότητές μας δεν περιορίζονται μόνο στον ελληνικό χώρο, αλλά επεκτείνονται με εξαγωγές των προϊόντων μας σε Γερμανία, Κύπρο και Αλβανία ελπίζοντας σύντομα και σε περισσότερες χώρες.

Πιστεύουμε ότι η πάροδος του χρόνου θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε και να εδραιώσουμε ακόμα περισσότερο τη εταιρεία μας, γιατί δεν ξεχνάμε ποτέ ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι να διαθέτεις «ανθρώπινο πρόσωπο»

Ενδεικτικά στο σύγχρονο εργοστάσιο μας κατασκευάζονται είδη βιδών και συναφών προϊόντων όπως εξάγωνες βίδες ,στριφώνια, ντίζες , λαμαρινόβιδες, πριτσίνια, παξιμάδια, ροδέλες, γκρόβερ, ντίζες, τρυπανόβιδες και πληθώρα άλλων ειδικών και μη, κατασκευών. θα θέλαμε, επίσης, να δώσουμε έμφαση στην μεγάλη εξειδίκευση που διαθέτει η εταιρεία μας στην παραγωγή των χαρακτηριζόμενων HANGERBOLT ανοξείδωτων βιδών απαραίτητων για την στήριξη-στερέωση πάνελ οροφής σε φωτοβολταϊκά έργα.

        
Παραγωγή Αποθήκη Παραγωγή